Despre noi

Afla cine suntem

O noua perspectiva in ceea ce priveste transportul de marfuri

Servicii profesionale de logistica, consultanta, transport marfa generala si pulverulenta.

O scurta prezentare

Ne mandrim cu faptul ca suntem una dintre cele mai de incredere firme de transport marfuri la nivel national. Ca si furnizor de servicii de logistica oferim clientilor nostri servicii profesionale de transport atat pentru marfuri cu caracter general cat si pentru marfa speciala de tip pulverulent.

Dupa cativa ani de experienta atat in domeniul logstic cat si in livrarea de marfuri putem sustine cu adevarat ca suntem buni in ceea ce facem. Pe langa livrarea marfurilor intr-un timp cat mai scurt, scopul nostru este si de a oferi consultanta de calitate clientilor nostri.

Credibilitatea echipei noastre este sustinuta de anii de experienta pe care i-a dobandit activand in domeniul de transport marfuri. Tot datorita experientei reusim sa reducem considerabil atat durata de raspuns cat si timpul livrarii marfurilor dumneavoastra.

Misiunea noastra este sa facem o diferenta pe piata pe care activam prin servicii de calitate si astfel sa reusim sa constuim relatii de lunga durata cu clientii nostri. Dedicatia fata de serviciile oferite dar si fata de colaboratorii nostri poate fi vazuta in toate serviciile pe care le oferim.

Cateva statistici

1873

Comenzi onorate

27

Angajati profesionisti

12

Vechicule de transport

13

Ani de experienta

VALORILE NOASTRE

Imaginea noastra se bazeaza pe cei care ne definesc compania. Intelegerea dintre angajatii nostri dar si devotamentul acestora fata de munca de zi cu zi fac din noi o companie de succes. Bazandu-ne pe oamenii nostri am reusit sa onoram toate comenzile pe care le-am inregistrat. Serviciile noastre de transport impreuna cu cei care au grija ca marfa dumneavoastra sa ajunga la destinatie sunt cele mai importante lucruri pentru noi.